Приказните истории на „Малката Ида”

Да умееш да разказваш истории само с блат, няколко пласта уханен крем и глазура е изкуство в най-висшата му форма. Да си част от историята на хората, да сбъднеш мечтите им, да пресъздадеш най-красивите им фантазии върху торти е нещо, което не се учи – то се носи в сърцето!

Ако търсите някой да разкаже вашите истории, ако искате някой да осъществи вашите фантазии върху торта, Сладкарска къща  „Малката Ида” ви очаква!

Трябват ви бутикови торти за сватба, детски торти с захарни фигурки, торта за фирмено парти или търсите нещо семпло и класическо за юбилея си!
В сладкарница „Малката Ида” могат да създадат за вас сладки шедьоври от захар и шоколад, които ще задоволят вкуса ви и ще донесат наслада на всичките ви сетива.
Класически, нестандартни, еклектични, бутикови и най-вече изумително вкусни и стилни – това са сватбените торти на „Малката Ида”. Нивото на професионализъм, с което майсторите – сладкари ще изпълнят вашата поръчка за сватбени и кумски торти с фондан е на най-високо ниво. Нито един детайл няма да бъде подминат, нито едно ваше желание няма да бъде пренебрегнато, за да се постигне точно това съвършенство, което търсите за сватбената си торта. Всяка сватбена или кумска торта, която е изработена в сладкарска къща „Малката Ида” е не само вкусна и съвършена като дизайн, но допълва и придава особен акцент на цялото сватбено тържество!
Истинската страст на сладкарите от „Малката Ида” обаче са декорираните детски торти за рождени дни, кръщенета и други поводи, където развихрят фантазиите и уменията си, за да създадат за децата ви тортата – приказка, която сама разказва истории. Върху детските торти, които предлагат от сладкарница „Малката Ида” любимите герои от приказките и филмчетата оживяват отново, за да накарат личицата на малчуганите, да светнат от радост при вида на тортата! Всички сладкарски изделия, които се предлагат в сладкарската къща се приготвят на място, с продукти от най-високо качество и с естествени оцветители и аромати.
В сладкарница „Малката Ида” може да поръчате сред голямо разнообразие от торти по домашна рецепта, торти с фондан и захарни фигурки, мъфини, брауни, петифури, курабии и много други сладки вкусотии.
В „Малката Ида” знаят как да сбъдват мечти, защото тук не правят торти, а създават изкуство!

Феята на Тортите